★★★★★ ★★★★★
9.7 (11 beoordelingen)
Vrijwilligers

Afspraken

We vinden het geweldig dat uw kind wil helpen op de manege. Naast de algemene huisregels, attenderen wij u op nog een aantal aanvullende afspraken die gelden voor vrijwilligers. Zou u deze afspraken met uw kind willen doornemen?

 • Het betreden van de stallen, boerderij, paddocks of bakken is alleen toegestaan met toestemming van de begeleider.
 • Je zorgt zelf voor eten en drinken. Als de kantine geopend is, kan je wat kopen in de kantine. Het is niet toegestaan om achter de bar of in de keuken te komen.
 • De manege is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van jouw spullen.
 • Wees zorgvuldig met de spullen/gereedschappen die je gebruikt. Gebruikte materialen berg je weer op waar het hoort en de plek waar je hebt gewerkt laat je weer netjes achter.
 • Vrijwilligerstaken worden ingeroosterd en verdeeld.
 • Sommige taken zijn buiten, dus denk om juiste kleding.
 • Wees altijd correct en beleefd. Zit je ergens mee? Meld het snel bij ons en vertel het thuis.
 • Als we hebben afgesproken dat je komt, rekenen wij erop dat je er op tijd bent. We willen het graag zo snel mogelijk weten als je een keer niet kan komen, zodat wij eventueel andere vrijwilligers kunnen vragen om te helpen. Hierdoor kunnen de lessen gewoon doorgaan. Alleen aangemelde vrijwilligers worden ingedeeld.
 • Wij houden zoveel mogelijk toezicht, maar we hebben niet altijd zicht op alles wat er gebeurt.
 • Kinderen dienen op de afgesproken tijd (en uiterlijk voor 18:30 uur) weer opgehaald te worden/naar huis te gaan.
 • Jullie zijn je bewust van de risico’s op een manege. Vrijwilligerswerk en aanwezig zijn op de manege is volledig op eigen risico.
 • Wij gaan er vanuit dat u telefonisch bereikbaar bent wanneer uw kind op de manege is. Graag ontvangen wij uw telefoonnummer.

Gezien de ontwikkelingen rondom covid-19 vragen wij u om alert te blijven op de geldende regels. Bij binnenkomst via de kantine graag de handen desinfecteren en regelmatig tussendoor handen wassen.

Wilt u deze aanvullende afspraken samen met de huisregels van de manege doornemen met uw kind? De huisregels vindt u hier. Daarnaast ontvangen wij graag uw telefoonnummer.

De vrijwilligers die zich hebben aangemeld zullen wij inroosteren. Als je niet bent ingedeeld is het niet toegestaan om langer op de manege te blijven dan nodig.

Wij bieden een zo veilig en prettig mogelijke plek voor onze vrijwilligers. Wij zijn de meiden dan ook erg dankbaar dat ze ons zoveel willen helpen. Mede dankzij hen is de zaterdag een gezellige dag op de manege, zijn de paarden en pony’s blij met hun schone stallen, houden we de manege netjes en kunnen we leuke en veilige lessen bieden aan onze klanten.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Josephine Sahetapy
Coördinator Vrijwilligers

Rigoletto Manege
06-23950011

Beoordelingen
Wat leden over ons zeggen
10
“Leukste manege ooit!”
10
“Hele leuke manege! Leuke mensen, leuke paarden, gezellige sfeer! Hou van deze plek!”