★★★★★ ★★★★★
9.7 (11 beoordelingen)

Pensionstal

Rigoletto Manege Groningen beschikt over een aantal pensionstallen. Bij ons vind je een plek waar je je paard met een gerust hart kunt achterlaten.

Lees meer over pensionstalling

 

Kinderfeestjes

Er is er een jarig, hoera, hoera..! Geef je kind een prachtige ervaring en laat ons een kinderfeestje hoor hem of haar organiseren op zaterdag. Stel je eigen kinderfeestje samen en reserveer direct.

Lees meer over kinderfeestjes

Ponykamp

Elke zomer organiseert de Rigoletto Manege een super leuk ponykamp. We slapen met z’n allen op de zolder van de manege, vlakbij de paarden. We doen paardenspelletjes, maken buitenritten, we maken een kampvuur en leren heel veel leuke dingen over paarden die normaal niet in de les voorbij komen. Kom je ook?

Lees meer over ponykamp

Verschijnt binnenkort!

Ponywandelen voor de kleintjes

Kinderen die nog geen 7 jaar zijn maar heel graag op een pony willen rijden kunnen binnenkort ponywandelen op iedere eerste zondag van de maand.

Ponywandelen bij Rigoletto Manege Groningen is momenteel nog niet mogelijk, maar we zijn enthousiast om dit op korte termijn aan te gaan bieden. Houd hiervoor onze website en onze Facebookpagina in de gaten.

Sportlease

Altijd al gedroomd van een eigen paard? Neem een leasepaard!

Bij de Rigoletto Manege Groningen kun je een paard of pony leasen. Een leasepaard (of -pony) is bijna hetzelfde als een eigen paard. Maar dan zonder de risico’s en de zorgen.

Lees meer over leasepaarden en -pony’s

Beoordelingen
Wat leden over ons zeggen
10
“Word goed les gegeven”
10
“Goede manege, leuke sfeer, kom er al jaren :)”