★★★★★ ★★★★★
9.7 (11 beoordelingen)
manege-groningen-grote-clubactie
Voorlopig resultaat

We proberen voor €2500 aan loten te verkopen. Hier zie je hoeveel loten we online hebben verkocht. De loten uit de boekjes worden er later bij opgeteld.

Wil jij helpen om ons doel te bereiken? Koop dan nu een of meer loten online.

Online loten kopen

Grote clubactie 2021

Rigoletto Manege Groningen doet mee met de Grote Clubactie

Na het grote succes van vorig jaar doen wij dit jaar ook weer mee. We willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Het geld dat we ontvangen gaan we besteden aan het opknappen van de buitenkant van het gebouw, opknappen van de omheining van de paddocks en we willen kijken of het mogelijk is om een nieuwe pony en/of paard voor de manege te kopen.

Loten

Er kunnen loten verkocht worden via een lotenboekje en online via je persoonlijke QR code (zie je verkoopboekje) en via de website via onderstaande groene knop:

Online loten verkopen

Er is ook een mogelijkheid om een superlot te verkopen(50 loten). Wanneer je een superlot kan verkopen neem dan even contact op met 06-44995400 dan wordt dit verder voor je geregeld.

Wil jij ook loten verkopen?

Als je je nog niet hebt aangemeld maar je wil toch nog meedoen stuur dan even een berichtje met daarin je voor- en achternaam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer naar 06-44995400.

Beoordelingen
Wat leden over ons zeggen
10
“Word goed les gegeven”
10
“Goede manege, leuke sfeer, kom er al jaren :)”