★★★★★ ★★★★★
9.7 (11 beoordelingen)

De manege

Rigoletto Manege Groningen is sinds 1995 een bruisende plek voor paardenliefhebbers op fietsafstand vanaf de stad Groningen, aan de rand van Meerstad. Elke dag gebeurt er van alles!

  • Proeflessen
  • Dressuur- en springlessen op verschillende niveaus
  • Privélessen
  • Leasepaarden verzorgen
  • Pensionstalling
  • Ponywandelen met de kleintjes (verschijnt binnenkort)
  • Kinderfeestjes
  • Ponykampen

De manege heeft een binnenbak met een afmeting van 20 x 40 meter. Om deze binnenbak bevinden zich 30 boxen, een spoelplaats en twee zadelkamers. Verder zijn er twee buitenbakken, een longeercirkel en vier paddocks. Binnen is er een ruime kantine met gezellige bar (ook te huur voor vergaderingen, feestjes of cursussen).

Op ons parkeerterrein staat een deelauto waar veel mensen gebruik van maken. Ook kun je bij ons een doosje biologische eieren halen.

De Rigoletto Manege is sinds 25 jaar een plek in Groningen waar het contact tussen mens en dier bijzonder groot is. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven of meld je direct aan voor een proefles.

Word vrijwilliger

Kom helpen! Ben je 8 jaar of ouder, dan zijn we op zoek naar jou! We zijn ontzettend blij met mensen die graag hun handen uitsteken op de manege. Sommige vrijwilligers komen hier al 23 jaar.

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor paardenverzorging, stallen uitmesten, onderhoud van de ruimtes en gebouwen, terreinwerkzaamheden en het schoonmaken van de kantine en wc’s. Maar we zoeken ook mensen voor coördinerende taken en werkgroepen, bijvoorbeeld voor het organiseren van klusdagen, ponykampen, wedstrijden of andere leuke evenementen. Er zijn veel belangrijke klussen die gedaan en georganiseerd moeten worden.

Zou jij vrijwilliger willen worden?

 

Beoordelingen
Wat leden over ons zeggen
7
“Leuk voor de kids. We zijn er geweest te kijken. Kijkje nemen echt de moeite waard.”
10
“Hele leuke manege! Mijn dochter van 8 jaar is hier graag (het liefst meerdere dagen per week).”