★★★★★ ★★★★★
9.7 (11 beoordelingen)
  • Manege

Pimp je Pony – geef je nu op!

Geplaatst: 10 november, 2020

Vind jij het ook altijd zo leuk om uren met je pony bezig te zijn en deze helemaal mooi te maken, en ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Op 6 december organiseren wij Pimp je Pony. Geef je nu op!

Schrijf je snel in! Vol=Vol. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Inschrijven kan t/m 28 november. Vraag natuurlijk ook eerst aan je ouders voor toestemming.

De dag wordt verdeeld in 2 groepen. Het evenement zal ongeveer van 11.45 tot 15.45 uur plaatsvinden. Wanneer jij en je groepje de pony’s mogen pimpen zal een week van te voren per mail doorgegeven worden. Houd je mail dus goed in de gaten.

Lees verder

Facebook!

Geplaatst: 1 juli, 2020

Heb jij Facebook? Rijvereniging de Rigolettoruiters ook! Hier vind je de laatste nieuwtjes van de vereniging, maar ook leuke foto’s en video’s van de activiteiten. Volg ons op Facebook

Lees verder

Consequenties coronamaatregelen 15 december

Geplaatst: 17 december, 2020

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen mogen wij op dit moment geen gebruik maken van de binnenbak. Groepslessen t/m 17 jaar en privélessen voor volwassenen zijn alleen toegestaan in de buitenbak. Lees meer.

Lees verder

Informatie Grote Clubactie voor lotenverkopers

Geplaatst: 16 september, 2020

Grote Clubactie van start op 19 september voor lotenverkopers

Lees verder

Corona-update

Geplaatst: 29 september, 2020

Op 28 september 2020 heeft de overheid maatregelen aangekondigd die drie weken gelden, ingaand vanaf 29 september om 18.00 uur. Voor onze manege zijn de volgende maatregelen van belang:

Lees verder
Beoordelingen
Wat leden over ons zeggen
10
“Gezellig en goede lessen”
10
“Hele leuke manege! Leuke mensen, leuke paarden, gezellige sfeer! Hou van deze plek!”